Jouw bijdrage is zeer welkom

Ben je onder de indruk van het verhaal van de URDT meidenschool en zou je willen bijdragen aan dit unieke initiatief? Dat kan op de volgende manieren:

 

Direct overmaken

Je kunt direct een (maandelijkse) donatie overmaken. Onze bank gegevens zijn:

Stichting Elimu Foundation

Bank: Rabobank  Amersfoort

Rekeningnummer: 33.59.63.315

For payments from abroad:

Swiftcode: RABONL2U

IBANcode: NL39RABO0335.9633.15

 
 

Betalen via IDEAL of Paypal

Wil je gebruik maken van een internet betalings module zoals iDEAL, dan kan dat gemakkelijk via de Stichting Geef Gratis (SGG), waaronder de Stichting Elimu Foundation is geregistreerd.  Houd er rekening mee dat 10% van je donatie wordt ingehouden door de SGG voor administratie kosten. Klik hier om via de Stichting Geef Gratis te storten.

 

 

Giften aan de Stichting zijn fiscaal aftrekbaar want we zijn erkend bij de belastingdienst als een charitatieve (ANBI) instelling. 

Dankzij de persoonlijke betrokkenheid van ons bestuur kan Elimu garanderen dat elke eurocent die je op onze bank rekening stort komt in Uganda terecht komt.

  • Via een link naar de website Geef Samen, ontwerp je een eigen pagina. Jouw donateurs kunnen daar je actie voor de meiden school volgen en hun bijdrage via de SGG overmaken klik hier voor meer informatie 
  • Heb je vaardigheden die je wilt gebruiken om de meidenschool verder te ontwikkelen? Meldt je aan als vrijwilliger. Als het je geweldig lijkt om een paar weken of maanden op het Ugandese platteland te wonen en te werken met een energiek team dat wonderen doet in primitieve omstandigheden? Dan ben je van harte welkom op de URDT campus. Neem contact op met ons bestuurs lid ter plekke voor meer details.
  • Je kunt je aanmelden als vrijwilliger bij onze Stichting. Diverse scholen en individuen hebben dit al met veel plezier en succes gedaan. Heb je praktische informatie nodig, Ugandese spullen, hulp voor een ludieke aktie of een leuke lezing? Neem dan contact op.